Σκληρό μήνυμα Καμμένου σε Ζάεφ: Κλειστή η πόρτα της Ελλάδας όσο συνεχίζει αλυτρωτικές διεκδικήσεις




Μήνυμα προς την πΓΔΜ για παύση των «αλυτρωτικών διεκδικήσεων», έστειλε σήμερα ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, από τα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ και το φυλάκιο επιτήρησης «ΝΙΚΗ».

  • «Η Ελλάδα θέλει να ζήσει με ειρήνη και θα πρέπει να καταλάβουν οι γείτονες ότι συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικά την Ελλάδα μαζί τους, αλλά θα πρέπει παράλληλα να καταλάβουν ότι όσο προκαλούν, όσο προχωρούν σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή», σημείωσε ο κ. Καμμένος από το φυλάκιο της Φλώρινας.

Τόνισε, παράλληλα, ότι η συνεργασία με την Ελλάδα αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για την είσοδο της πΓΔΜ στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, υποστηρίζοντας ότι «η πόρτα της Ελλάδας είναι η πόρτα της Ευρώπης και η πόρτα της Δύσης. Θα πρέπει να αντιληφθούν [στην πΓΔΜ] ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία».

Ο Υπουργός Άμυνας εξέφρασε, επίσης, την υπερηφάνεια της ελληνικής Πολιτείας για τα μέλη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που «παρότι περάσαν δύσκολες, προσωπικές περιπέτειες, με την κρίση μείναν όρθιοι. Μείναν όρθιοι με υψηλό ηθικό, με αποφασιστικότητα, με επαγγελματισμό και ενίσχυσαν την γεωπολιτική θέση της χώρας. Και χάρη σε αυτήν ακριβώς την ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της χώρας, οδηγούμαστε στην έξοδο από την κρίση», όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΚΥΠΕ
12/12/2018

Ο Ράμα σχεδίασε τον αφελληνισμό της Β. Ηπείρου: Προκαλεί τρόμο, υφαρπάζει τις περιουσίες…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: