Πρωτιά με «εξάρα» για τον ΠΑΟΚ: Συνέτριψε τον Αήττητο και προκρίθηκε στους «16»




Με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΟΚ, που συνέτριψε με 6-0 στα Σπάτα τον Αήττητο και ολοκλήρωσε την παρουσία του στον όμιλο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Στο… παρασκήνιο του αγώνα, ξάφνιασε η παραίτηση του τεχνικού της ομάδας των Μεσογείων, Απόστολου Χαραλαμπίδη, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Καρέλης, για να διπλασιάσει στο 26΄ ο Κάνιας. Το 0-3 σημείωσε ο Πρίγιοβιτς στο 62΄, ο Καρέλης ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ στο 74΄ και ο πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου», Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τα τέρματά του στο 84ο και 85ο λεπτό, χάρις στα οποία έφτασε στο χατ-τρικ.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Οι συνθέσεις:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς (46΄ Κολλαράς), Ηρακλής, Σταματάκης, Γροντής, Κασνέτσης, Χατζηιωαννίδης, Μάγκας (58΄ Κατσέρης), Καλογέρης, Βούκοβιτς (62΄ Κοκκόρης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Κρέσπο (67΄ Λύρατζης), Χατσερίντι, Μαλεζάς, Τόσκα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (64΄ Μπαλογιάννης), Ουάρντα, Καρέλης, Λημνιός, Άκπομ (46΄ Πρίγιοβιτς).

20/12/2018
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: