Πρόσκληση για ένα διαφορετικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν από τον μητροπολίτη Ιωνίας, Γαβριήλ




Αυτήν τη φορά να μη γιορτάσουμε με κρότους, τραγούδια και εορταστικά ρεβεγιόν αλλά με… μια αγκαλιά σε κάθε μοναχικό άνθρωπο», είναι η πρόσκληση που απευθύνει ο μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ σε όσους επιθυμούν να υποδεχθούν τον νέο χρόνο από τον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Ν. Ιωνία, αύριο, από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 12.30 τα ξημερώματα.

Πρόταση αγάπης του μητροπολίτη Γαβριήλ προς τον κόσμο, να ζήσουν όλοι μαζί μια ξεχωριστή εμπειρία, να υποδεχθούν το 2019 με προσευχή, να εκφράσουν την αγάπη στον συνάνθρωπο και να τον εμπιστευθούν. «Να εμπιστευθούμε τον συνάνθρωπο. Να διώξουμε τη βία και κάθε μισαλλόδοξη σκέψη και πράξη. Να δημιουργήσουμε χώρο στη ζωή μας για τον άλλο. Να βρούμε τη δύναμη να συγχωρήσουμε, να βρούμε τη δύναμη να αγαπήσουμε», τονίζει στο προσκλητήριό του.

Μάλιστα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Μητρόπολής του, καλεί άπαντες να δώσουν όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά σε κάθε μοναχικό πρόσωπο, να σκεφτούν και να αποδεχτούν αυτή τη διαφορετική πρόσκληση «χωρίς να βάλουμε τα καλά μας. Ας ενδυθούμε τον Χριστό! Μας θέλει όπως είμαστε…».

Ποιοι θα “τα ψάλλουν” αύριο παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Μέγαρο Μαξίμου

30/12/2018 21:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: