Πόλος έλξης το εμπορικό κέντρο της Αστόριας για τις αγορές του εορταστικού τραπεζιού




Αυξημένη είναι η αγοραστική κίνηση όσο πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στο εμπορικό κέντρο της Αστόριας, που αποτελεί πόλο έλξης για τον ελληνικό της Νέας Υόρκης, αλλά και των γειτονικών πολιτειών.

ΤΙΤΑΝ

“Η κίνηση έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου μία εβδομάδα με τους ομογενείς από την τριπολιτειακή περιοχή να καταφθάνουν για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τις γιορτές”, μας λέει ο πρόεδρος της υπεραγοράς τροφίμων ΤΙΤΑΝ, Κώστας Μάστορας. Ο σχετικά καλός μέχρι στιγμής καιρός έχει συμβάλει, σύμφωνα με τον κ. Μάστορα, στην αύξηση της κίνησης που αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες μέρες.

MEDITERRANEAN FOODS
“Η κίνηση έχει ξεκινήσει πολύ καλά και αναμένεται να συνεχιστεί έτσι τις επόμενες μέρες. Συνεχώς έρχονται καινούργιοι πελάτες και αρκετοί ομογενείς από μακριά, από την Πενσυλβάνια, το Κοννέκτικατ και η Νέα Ιερσέη”, είπε ο κ. Βασίλης Τεντολούρης, ιδιοκτήτης των δύο υπεραγορών τροφίμων “Mediterranean Foods”. Μεγάλη είναι η ζήτηση σε όλα τα παραδοσιακά προϊόντα, τα τυριά, τα λάδια, τις χειροποίητες και τις κατεψυγμένες πίτες και όλα τα υλικά που χρειάζονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα εδέσματα των εορτών

PLAZA MEAT MARKET
Σχεδόν μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και η κίνηση στο κρεοπωλείο Plaza Meat Market “είναι καλή” όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του Βασίλης Παπαυγέρης και αναμένεται να γίνει ακόμα καλύτερη τις προσεχείς ημέρες.

Σε αντίθεση με τις ημέρες του Πάσχα που οι παραγγελίες ξεκινούν πολύ νωρίτερα, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι καταναλωτές αφήνουν την αγορά των κρεάτων για τις τελευταίες μέρες, καθώς γνωρίζουν ότι πάντα θα βρουν αυτό που χρειάζονται, σύμφωνα με τον κ. Παπαυγέρη.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Βαρθολομαίου: Η πίστις είναι η βεβαιότης της σωτηρίας του ανθρώπου

Πηγή: greeknewsonline.com

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: