Ποιοι θα “τα ψάλλουν” σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Πρωθυπουργό, στο Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος να λένε κάλαντα, στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη (Διοικητήριο). ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Andrea Bonetti
Μαθητές, καθηγητές, θεραπευτές, μέλη καλλιτεχνικής κίνησης ΑμεΑ, κοινωνικούς λειτουργούς, ανάδοχους γονείς με τα παιδιά τους, απασχολούμενους σε δομές για πρόσφυγες και ασυνόδευτα ανήλικα, ψαράδες που βοήθησαν στη διάσωση ανθρώπων από την πυρκαγιά στο Μάτι, έχει προσκαλέσει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, για να ακούσουν όλοι μαζί τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας έχει προσκαλέσει σήμερα Δευτέρα, για εορταστική εκδήλωση και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στο Μέγαρο Μαξίμου:

– Μαθητές, καθηγητές και θεραπευτές από το “Σχολείο 18 άνω”

– Τα μέλη της κίνησης καλλιτεχνών ΑμεΑ Dagipolis Dance Co

– Τα μέλη της ομάδας καλλιτεχνών Red Thread που κάνουν διαδραστικά δρώμενα σε σχολεία για να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές για το bullying

– Ψαράδες που βοήθησαν στη διάσωση ανθρώπων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

– Ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς

– Ανάδοχους γονείς με τα παιδιά τους

– Απασχολούμενους σε δομές για πρόσφυγες και ασυνόδευτα ανήλικα.

Στις 11 πμ θα ακούσουν όλοι μαζί τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών METALLON και στις 12:30 το μεσημέρι από τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο “Κρητών ΖΑΛΑ”.

Δήλωση “βόμβα” Κοτζιά: Από το 2017 έχει εξασφαλιστεί η πλειοψηφία για το Σκοπιανό

30/12/2018 19:53
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal