Πένθος στη Στουτγκάρδη: Πέθανε στο γήπεδο ο πατέρας του αρχηγού Κρίστιαν Γκέντερ




Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κρίστιαν Γκέντνερ, καθώς ο πατέρας του αρχηγού της Στουτγκάρδης, Χέρμπερτ, άφησε την τελευταία πνοή του στο γήπεδο, αμέσως μετά τη χθεσινή (15/12) νίκη 2-1 των «κόκκινων» επί της Χέρτα Βερολίνου.

Η Στουτγκάρδη ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος «θρηνεί την απώλεια του Χέρμπερτ Γκέντνερ» και πως οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι «αποκλειστικά με την οικογένεια Γκέντνερ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χέρμπερτ Γκέντνερ κατέρρευσε στο γήπεδο και, μολονότι βρισκόταν ασθενοφόρο στη «Μερτσέντες-Μπεντς Αρένα» και οι γιατροί έσπευσαν άμεσα στο σημείο, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Κρίστιαν Γκέντνερ, ο οποίος μετράει πέντε συμμετοχές στην εθνική Γερμανίας, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ «έφτιαξε» στο 76΄ το νικητήριο γκολ του Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος είχε ισοφαρίσει στο 64΄ το γκολ του Μαξ Μίτελστατ από το 38΄.

Από την πλευρά της, η Χέρτα Βερολίνου «ανέβασε» το εξής μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όλοι από τη Χέρτα θα ήθελαν να στείλουν τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά τους στον Κρίστιαν Γκέντνερ και την οικογένειά του ύστερα από τα σημερινά θλιβερά νέα».

Ακόμη ένα πανελλήνιο ρεκόρ από τον Χρήστου στα 200μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο της Κίνας

16/12/2018 13:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στουτγκάρδη, Γερμανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: