Παπακώστα για αντιεξουσιαστές: Υπάρχει σχέδιο όταν η αποτροπή δεν τους αναχαιτίζει




Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου προέβη σε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και στον δημοσιογράφο Βάϊο Σύρο.

Ερωτηθείσα για τον τρόπο αντιμετώπισης των αντιεξουσιαστών, η Υφυπουργός δήλωσε: “Όπου η πρόληψη και η αποτροπή δεν αναχαιτίζουν αυτούς οι οποίοι θέλουν να κατεδαφίσουν το κράτος, αυτούς οι οποίοι θέλουν να καταρρακώσουν την εικόνα της χώρας, υπάρχει σχέδιο γι’ αυτό και θα το αντιμετωπίσουμε με τον ενδεδειγμένο τρόπο, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο της Δημοκρατίας”.

Αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε από αντιεξουσιαστές η έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή, η Υφυπουργός μετέφερε την εκτίμηση που σχημάτισαν μέλη της Ομάδας, την οποία επισκέφτηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι. Όπως είπε, “Εδράζουν την άποψή τους ότι αυτό είναι μία έκφραση οργής επειδή χάλασαν τα σχέδια των ‘μπαχαλάκηδων’. Η Ελληνική Αστυνομία είναι αφοσιωμένη στην υπηρεσία της προστασίας των πολιτών και στην ασφάλεια της χώρας. Επιθέσεις τυφλές γίνονται ακριβώς επειδή κάνει την δουλειά της”.

Η συμφωνία των Πρεσπών έχει δικλείδες ασφαλείας, επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές

12/12/2018 21:40
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: