Οργισμένο “τουίτ” του Νετανιάχου στον Ερντογάν: Είσαι καταχτητής και δολοφόνος παιδιών




Σκληρή επίθεση εναντίον του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός του Ισράηλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Τον κατηγορεί για την κατοχή της Κύπρου.

Επίσης τον κατηγορεί ότι σκοτώνει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, στην Τουρκία και εκτός, εννοώντας προφανώς τη Συρία και το Ιράκ

Έγραψε σχετικά:

“Ο Ερντογάν – ο κατακτητής της βόρειας Κύπρου, του οποίου ο στρατός σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, μέσα και έξω από την Τουρκία – δεν πρέπει να νουθετεί το Ισραήλ”.

Το tweet του Νετανιάχου ακολούθησε τις παρατηρήσεις του προέδρου της κατοχικής δύναμης Τουρκίας, κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ για τη νεολαία στη Σμύρνη.

Δήλωσε συγκεκριμένα:

“Οι Εβραίοι στο Ισραήλ κλωτσούν τον άνδρα στο έδαφος. Στην πραγματικότητα οι Εβραίοι δεν κλωτσούν μόνο άνδρες, αλλά και γυναίκες και παιδιά όταν αυτοί αναγκάζονται να πέσουν στο έδαφος. Κάνουμε τα ίδια; Εμείς εμείς, ως μουσουλμάνοι, αντιμετωπίζουμε τους άνδρες πρόσωπο με πρόσωπο. Εάν είναι γενναίοι ας αντιμετωπίσουν εμάς. Θα τους διδάξουμε ένα μάθημα», είπε ο Ερντογάν.

Συνεχίζει τους τσαμπουκάδες ο Ακάρ: Μιλάει για προκλήσεις στο Αιγαίο και απειλεί ανοικτά Ελλάδα-Κύπρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: