Να το ξανασκεφτούν προσεκτικά όσοι με ρητορική μίσους στρώνουν χαλί στην τρομοκρατία, λέει ο Κικίλιας




Να το ξανασκεφτούν, όσοι με την ρητορική μίσους στρώνουν το χαλί στην τρομοκρατική βία, ζήτησε ο τομεάρχης Εσωτερικών και Ασφάλειας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, που βρέθηκε το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, όπου εξερράγη βόμβα τοποθετημένη στο προαύλιο.

“Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί οι οποίοι με τη ρητορική του μίσους στρώνουν ιδεολογικοπολιτικό χαλί στην τυφλή βία, στην τυφλή τρομοκρατική βία, κάνουν μεγάλο κακό στη χώρα και θα πρέπει να το ξανασκεφτούν πολύ προσεκτικά.

Ως Νέα Δημοκρατία μας προβληματίζει πολύ ο τρόπος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χειρίζεται τα θέματα τάξης και ασφάλειας».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο πατήρ Γεώργιος, ο ένας από τους τρεις ιερείς του Ναού, μάς είπε ότι τοποθετήθηκε ο μηχανισμός μπροστά στην εκκλησία γιατί στόχος όπως φαίνεται ήταν ο κόσμος που πήγαινε στη λειτουργία.

«Είναι πάγια θέση μου ως πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να μη σχολιάζω τις παραμέτρους του οποιουδήποτε χτυπήματος και περιστατικού, πριν ολοκληρωθεί η έρευνα.

Πρέπει όμως να τονίσω για μία ακόμη φορά ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας θέλει να ζει σε μία χώρα ασφαλή, όπου οι πόλεις μας, οι γειτονιές μας να μπορούν να λειτουργήσουν ειρηνικά, όπου οι πολίτες να μπορούν να κινηθούν χωρίς να φοβούνται.

Η ελευθερία είναι βασικό κομμάτι της Δημοκρατίας. Και κανείς δε μπορεί να αισθάνεται ελεύθερος αν δεν είναι ασφαλής

Για μία ακόμη φορά, κάνω έκκληση σε όλους αυτούς οι οποίοι επενδύουν στη ρητορική του μίσους για μικροπολιτικά οφέλη να το ξανασκεφτούν», αναφέρει στη δήλωσή του, ο Βασίλης Κικίλιας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τυφλό χτύπημα η βόμβα στον ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι: Δεν προειδοποιήσαν, ηθελαν θύματα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: