Μητέρα στα 33 της χρόνια έγινε η Ολυμπιονίκης Άλισον Φίλιξ: Η κόρη της γεννήθηκε πρόωρα




Τις ευτυχέστερες ημέρες της ζωής της, διανύει η Αλισον Φίλιξ. Η Αμερικανίδα εξάκις Ολυμπιονίκης και κορυφαία σπρίντερ στον πλανήτη, αποκάλυψε ότι έφερε στον κόσμο την κόρη της. Ο τοκετός ήταν πρόωρος κι έγινε με καισαρική τομή.

«Προσπαθώ να είμαι ανοιχτή σε ό,τι προβλέπει ο Θεός για εμένα και την οικογένειά μου. Αισθάνομαι ακόμη νευρική κι ευάλωτη, αλλά ταυτόχρονα γενναία κι ενθουσιασμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η 33χρονη πρωταθλήτρια, σε δήλωση της που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα της Ολυμπιακής Επιτροπής των ΗΠΑ.

«Κάθε ημέρα, στέκομαι δίπλα στην κόρη μου (στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών) και παρακολουθώ τον αγώνα της. Κάθε ημέρα, γίνεται ισχυρότερη και πιο όμορφη. Είναι απίστευτο, το πόσο γρήγορα αλλάζουν οι προτεραιότητες σου στην ζωή. Το μοναδικό που με ενδιαφέρει τώρα, είναι η κόρη μου. δεν με απασχολεί εάν θα ξανατρέξω!», πρόσθεσε εμφανώς χαρούμενη η Φίλιξ.

Η μικρή Καμρίν ήλθε στον κόσμο στις 28 Νοεμβρίου, μετά από μόλις 32 εβδομάδες κύησης και αφού οι ιατροί αποφάσισαν να γίνει ο πρόωρος τοκετός, λόγω επιπλοκών

Τόσο η Φίλιξ, όσο και η μικρή, είναι καλά στην υγεία τους, αν και η Καμρίν θα παραμείνει για μερικές εβδομάδες στην θερμοκοιτίδα.

Η Φίλιξ, που θέλει να λάβει μέρος στους 5ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, το 2020 στο Τόκιο, είναι η μόνη Αμερικανίδα που έχει κατακτήσει έξι χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (σ.σ. έχει και τρία αργυρά) στον στίβο και μαζί με την Τζαμαϊκανή, Μέρλιν Οτεϊ (σ.σ. τρία αργυρά, έξι χάλκινα), έχουν το σχετικό ρεκόρ με συνολικά εννέα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μονόδρομος η νίκη απόψε για τον ΠΑΟ απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, για να ανέβει βαθμολογικά

21/12/2018 09:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: