Κύκλωμα βιαστών και εκβιαστών κοριτσιών στη Ρόδο καταγγέλλει ο πατέρας της άτυχης Ελένης




Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο κατήγγειλε την παρουσία κυκλωμάτων που εκβιάζουν, βιάζουν και απειλούν νεαρά κορίτσια.

Η υπόθεση ανοίγει εκ των πραγμάτων νέο κύκλο ερευνών από τις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές του νησιού, και σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή» έχουν ληφθεί καταθέσεις από συμφοιτήτριες της άτυχης κοπέλας, οι οποίες και αξιολογούνται από τις αρμόδιες αρχές.

Την ίδια ώρα και ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του αναφέρεται σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και αφορούν καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες, όπως τόνισε, «στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα»!

Ο πατέρας της άτυχης Ελένης χαρακτήρισε «λίγο έως πολύ αναμενόμενη» την προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της κόρης του. Ωστόσο πρόσθεσε πως «είναι μία δικαίωση -έστω- ώσπου να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Πιστεύω ότι είναι μία ηθική δικαίωση και για την οικογένειά μου και για την ψυχούλα της κόρης μου»!

Με πληροφορίες από rodiaki.gr

Αποκαλύψεις από το Λιμενικό Σώμα για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: