Και για βιασμό κατηγορούνται οι δύο ύποπτοι στην Ρόδο για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας




Σφίγγει ο κλοιός για τους δύο που κρατούνται ως ύποπτοι για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη,στη Ρόδο, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη εναντίον τους και για το αδίκημα του βιασμού, βασίζόμενος στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης..

Ενας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος ημεδαπός, οι οποίοι απολογούντο μέχρι αργά χθες το βράδυ, είναι οι βασικοί ύποπτοι του στυγερού εγκλήματος της 21χρονης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δυο άνδρες, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στο εξοχικό ενός εκ των δύο, απαίτησαν απο την ίδια να ενδώσει στις σεξουαλικές τους προτάσεις. Όταν εκείνη αρνήθηκε, τότε οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο χτύπησε την φοιτήτρια με την συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα αναίσθητη, αποδίδοντας τον θάνατο της στη βίαιη και ξαφνική αντίδρασή του.

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 19χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Αντίθετα ο 21χρονος ανασκεύασε την αρχική του κατάθεση και πλέον παρουσία και του συνηγόρου του υποστηρίζει πως δεν έχει ανάμιξη στο έγκλημα. Ο συνηγορός του υποστηρίζει, ότι η αρχική κατάθεση ελήφθη υπό πίεση και χωρίς να επιτραπεί η παρουσία του.

Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη των δύο, όταν βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραωε ένα λευκό βανάκι, το οποίο ανήκει στον πατέρα του Έλληνα ύποτπου να βρίσκεται καθ΄οδόν από σημείο κοντά στο σπίτι της άτυχης 21χρονης με επιβάτες την κοπέλα και τον ίδιο.

Από εκείνο το σημείο και όταν βρέθηκε και το πτώμα της 21χρονης Ελένης ξεκίνησαν οι έρευνες που κατέληξαν στην προσαγωγή των δυο ατόμων, ενώ το κατώφλι των αρχών πέρασε και ο πατέρας του ενλός εκ των δραστών.

Hellas Journal

Ένας Έλληνας και ένας Αλβανός οι δράστες: Ομολόγησαν τη δολοφονία της φοιτήτριας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: