Ηθοποιοί και τραγουδιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στις ΗΠΑ




Αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου ένωσαν τις δυνάμεις τους για να

υποστηρίξουν όσους έχασαν τους συγγενείς και τις κατοικίες τους στις καταστροφικές πυρκαγιές στο Woosley του Μαλιμπού στην Καλιφόρνια.

Η Κέιτι Πέρι και η Γκουέν Στέφανι ήταν μεταξύ των συμμετεχόντων στη φιλανθρωπική συναυλία «One Love Malibu Festival» που διοργανώθηκε την Κυριακή.

«Όλοι όσοι ανεβαίνουμε σήμερα εδώ πάνω δείχνουμε ότι είμαστε ανθεκτικοί» ανέφερε ο γερουσιαστής Χένρι Στερν του Καλαμπάσας, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δελτίο του ABC. «Και είναι συγκινητικό. Αυτοί οι καλλιτέχνες είναι τόσο γενναιόδωροι, οι άνθρωποι που βγήκαν έξω και έκαναν αυτή τη συναυλία να συμβεί. Είναι ένα μεγάλη ενθάρρυνση».

Ο Καναδο-Αμερικανός τραγουδιστής Ρόμπιν Θικ έδωσε χριστουγεννιάτικη νότα τραγουδώντας το «Have Yourself a Merry Little Christmas».

Μεταξύ των ερμηνευτών και των παρουσιαστών ήταν μεταξύ άλλων οι Ορλάντο Μπλουμ και Ντέμι Μουρ, Ρίτα Γουίλσον, Ρίτα Όρα, Νίκι Ριντ, Πιτ Μολινάρι, Ρικ Σπρίνγκφιλντ.

Στο πλαίσιο της συναυλίας διοργανώθηκε δημοπρασία για μία μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στις ταινίες «Πειρατές της Καραϊβικής» και «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Η συναυλία διοργανώθηκε στο ράντσο King Gillette στο Καλαμπάσας. από το Malibu Foundation, που δημιουργήθηκε μετά τις πυρκαγιές για να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση των κοινοτήτων.

Υποδοχή ροκ σταρ επιφύλαξαν στη Μισέλ Ομπάμα μαθητές σε σχολείο στο Βόρειο Λονδίνο

04/12/2018 10:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: