Η πλατφόρμα Prada Mode στη φετινή Εβδομάδα Τέχνης Miami Art Week 2018, στο Μαϊάμι




Στη διάρκεια της πολύβουης και πολύχρωμης φετινής Εβδομάδας Τέχνης του Μαϊάμι, ο οίκος Prada θέλησε να προσφέρει ένα διακριτικό, σικάτο καταφύγιο από τον καθημερινό θόρυβο των πολιστικών δραστηριοτήτων και των λοιπών γιορτών.

Δημιούργησε μια πλατφόρμα, την οποία «βάφτισε» Prada Mode: έναν χώρο για μουσική, κουβέντες, μόδα. Και ο οποίος πρόσφερε στους επισκέπτες του αποκλειστική πρόσβαση στα προγράμματα και τα πάρτι που πλαισίωναν τη Miami Art Week 2018.

Για τα διάφορα events στο «κλαμπ», ο οίκος του Μιλάνου συνεργάστηκε με το ίδρυμα National Youngarts Foundation, την DJ Χάνι Ντιζόν και τον συγγραφέα ευπώλητων βιβλίων Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ (μεταξύ πολλών άλλων). Παρούσα ήταν μια παρέμβαση του καλλιτέχνη Θίαστερ Γκέιτς, ο οποίος φρόντισε και για το μουσικό πρόγραμμα της τελευταίας μέρας. Τα απογεύματα, με οικοδεσπότη το περιοδικό Documental Journal, γίνονταν συζητήσεις για την καινοτομία στους τομείς της τέχνης και της μόδας, σήμερα. Κάθε μέρα, σπέσιαλ μενού. Κάθε βράδυ, πάρτυ με λάιβ μουσική. Μεταξύ των Djs, οι Craig Richards, Novacancy Inn, AJ Kwame και Arman Nafeei (ειδικές εμφανίσεις από τους Ella, DJ Madrid Perry, και τους Theaster Gates μαζί με τους Black Monks of the Mississippi).

Το λόμπι, ο χώρος της πισίνας, ο κήπος, το λάουντζ και τα ρεστοράν επιπλώθηκαν με καινούργια έπιπλα και διακοσμήθηκαν εκ νέου για να αντικατοπτρίζουν την εκτίμηση που εδώ και χρόνια έχει ο οίκος Prada στην αισθητική του Μαϊάμι.

Τα δέκα κορυφαία μουσικά βίντεο για το 2018 στο Youtube: Ποιο είχε τις περισσότερες προβολές

15/12/2018 09:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: