Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ηθικός αυτουργός της επίθεσης στον ΣΚΑΪ λέει ο Γιάννης Αλαφούζος

Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θεωρεί ηθικούς αυτουργούς της βοβμιστικής επίθεσης εναντίον του ΣΚΑΪ και της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο Γιάννης Αλαφούζος, πηγή: ΣΚΑΪ
Την δήλωση ότι ηθικός αυτουργός της επίθεσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε απόψε ο ιδιοκτήτης του ομίλου Γιάννης Αλαφούζος.

Ο κ.Αλαφούζος δήλωσε πως υποχρέωση κάθε κυβέρνησης είναι να υπερασπίζεται την πολυφωνία και την ελευθερία της έκφρασης και έκανε λόγο για εκστρατεία λάσπης κατά του ΣΚΑΪ από το 2014:

«Στον ΣΚΑΪ πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία της έκφρασης και στην πολυφωνία. Πιστεύουμε μάλιστα ότι είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται αυτής της πολυφωνίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Δυστυχώς από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης εναντίον του ΣΚΑΪ και μια εκστρατεία διασποράς ψευδών ειδήσεων εις βάρος μας. Συνεπώς πιστεύω ότι βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.” δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Την ίδια ώρα εργαζόμενοι του σταθμού (δημοσιογράφοι και διοικητικό προσωπικό) δηλώνουν σε κάθε τόνο πως η τρομοκρατική επίθεση δεν πρόκειται να τους φοβίσει και να τους φιμώσει.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Τρομοκρατική ομάδα με έμπειρες κινήσεις και άρτιο πλάνο πίσω από την επίθεση στον ΣΚΑΪ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal