Η Ελλάδα έχει μεγάλη υπόληψη μετά την έξοδό της από την κρίση, είπε ο Σλοβένος πρόεδρος




Για τις κοινές θέσεις αναφορικά με το μέλλον της Ευρώπης που συμμερίζονται η Σλοβενία και Ελλάδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Σλοβενίας Μπόρουτ Πάχορ κατά την αντιφώνησή του στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμή του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Σλοβένος Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παυλόπουλο για την φιλοξενία και τόνισε ότι οι επαφές και συζητήσεις του στην Αθήνα διεξήχθησαν σε εξαιρετικό κλίμα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία του .

Απευθυνόμενος στον Έλληνα ομολόγό του, Προκόπη Παυλόπουλο, υπογράμμισε την ειλικρίνεια των λόγων του αναφορικά με το μέλλον της Ευρώπης και την κοινή πορεία των δύο λαών της Ελλάδος και Σλοβενίας για μια ενωμένη Ευρώπη υπογραμμίζοντας πως και ο ίδιος θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο προς όφελος της ειρήνης και γενικότερα της Ευρώπης .

Υπογράμμισε επίσης πόσο μεγάλη υπόληψη έχει σήμερα η Ελλάδα όχι μόνο με την ιστορική της παράδοση αλλά και τις τελευταίες της επιτυχίες και την έξοδό της από την κρίση .

Τέλος προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Σλοβενία σε χρόνο που εκείνος θα θεωρήσει κατάλληλο προκειμένου να συνεχίσουν τη δημιουργική συζήτηση που ξεκίνησαν στην Αθήνα για το μέλλον της Ευρώπης .

Επίθεση με μολότοφ στους αστυνομικούς που φρουρούν το σπίτι του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια

04/12/2018 21:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: