Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, στην Εξεταστική Επιτροπή το πόρισμα για την Υγεία του ΣΥΡΙΖΑ




Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία στην Εξεταστική Επιτροπή της

Βουλής που διερεύνησε σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας την περίοδο 1997-2014.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί τοποθετήθηκαν οι εισηγητές των κομμάτων, με τη ΝΔ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΚΚΕ να δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν με το περιεχόμενο του πορίσματος. «Υπέρ» ψήφισαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. «Κατά» ψήφισαν οι εκπρόσωποι της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΚΚΕ, ενώ οι εκπρόσωποι του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων ψήφισαν “Παρών”.

Στην Επιτροπή διαβάστηκε, επίσης, και δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Νίκου Νικολόπουλου, με την οποία καταδικάζεται το εξώδικο που εστάλη, προ ημερών, από τον Άδωνι Γεωργιάδη στον πρόεδρο της Επιτροπής, Αντώνη Μπαλωμενάκη. Στο κείμενο αναφέρεται ότι «το εξώδικο αποτελεί προσπάθεια αλλοίωσης της ελεύθερης βούλησης των βουλευτών και εκβίασης της απόφασής τους». Η δήλωση θα αποσταλεί στο Πρόεδρο της Βουλής και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, από τους οποίους ζητείται να λάβουν θέση.

Το πόρισμα της πλειοψηφίας μαζί με τις θέσεις των λοιπών πολιτικών κομμάτων που διαφώνησαν θα παραδοθούν αύριο πρωί στον πρόεδρο της Βουλής, ώστε να εισαχθούν στην Ολομέλεια.

Ανακοίνωση της ΝΔ για τον Π. Πολάκη
«Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα. Αυτός τον επέλεξε για υπουργό του, αυτός τον καλύπτει, αυτός κάνει ακόμη και διακοπές μαζί του. Όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η ΝΔ, στην ανακοίνωσή της, επισυνάπτει φωτογραφία στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας κοιτάζοντας στον καθρέφτη, βλέπει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Επίσης, επισυνάπτει συγκεκριμένη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο διαδίκτυο για τον κ. Πούλη.

Συναντήσεις υψηλού επιπέδου του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα: Βλέπει Πούτιν και Μεντβέντεφ

06/12/2018 10:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ Ευτυχία Αδηλίνη
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: