Δωρεάν στάθμευση εν όψει των εορτών, προσφέρει ο Δήμος Λευκωσίας




Ο Δήμος Λευκωσίας σε σημερινή του ανακοίνωση ενημερώνει το κοινό ότι ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για συνεχή στήριξη στις εμπορικές δραστηριότητες της πόλης, όλοι οι δημοτικοί χώροι στάθμευσης και τα παρκόμετρα στους δημοσίους δρόμους θα είναι δωρεάν για στάθμευση τα Σαββατοκύριακα 15 – 16 και 22 – 23 Δεκεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα, οι χώροι στάθμευσης και τα παρκόμετρα θα είναι δωρεάν από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου και από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Δήμος Λευκωσίας στην ανακοίνωση του απευθύνει έκκληση όπως οι πολίτες που θα επωφεληθούν του μέτρου αυτού, όπως μη καταλαμβάνουν τις θέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σταθμεύουν με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφεληθούν όσο το δυνατό περισσότεροι δημότες και επισκέπτες.

Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας μπορούν εύκολα και άνετα να μεταφέρουν τους επισκέπτες στο κέντρο της Λευκωσίας και στην εντός των τειχών πόλη, ενώ δωρεάν θα είναι και η στάθμευση στο παλιό ΓΣΠ, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για ετοιμασία των όρων αναφοράς των διαπραγματεύσεων, λέει ο Προδρόμου

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
11/12/2018 13:50

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: