Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο Θέατρο “Ολύμπια”, από τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών




Με μια λαμπερή συναυλία για μικρούς και μεγάλους υποδέχεται τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών. Την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου στις 20:30 το βράδυ, στο ανακαινισμένο Θέατρο Ολύμπια-Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας (Ακαδημίας 59), θα παρουσιάσει ένα γιορταστικό πρόγραμμα με άριες και χορωδιακά από δημοφιλείς όπερες και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και ο τενόρος Γιάννης Καλύβας, πλαισιωμένοι από την Παιδική Χορωδία «Μανώλης Καλομοίρης» και τη Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη μουσική τους ευαισθησία και την τέχνη τους θα σας εισαγάγουν με τον καλύτερο τρόπο στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.

Τη μουσική διεύθυνση έχει ο μαέστρος Πάνος Βλάχος, που επέλεξε να παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό αγαπημένα αποσπάσματα από λυρικά και ορχηστρικά έργα των Γιόχαν Στράους, Τσαϊκόφσκι, Βέρντι, Πουτσίνι, Καρρέρ, Σούμπερτ, Μασκάνι κ.α., θρυλικά τραγούδια από πασίγνωστα μιούζικαλ, αλλά και πολλά χιλιοτραγουδισμένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που υπόσχονται να ενθουσιάσουν και να συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους.

Η συναυλία δίδεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων – ΟΠΑΝΔΑ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Τα δελτία εισόδου θα διατίθενται δωρεάν από το Θέατρο «Ολύμπια» από τις 6 μ.μ. το βράδυ της συναυλίας.

14/12/2018 09:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Καθημερινές εικόνες ενός “παραμυθένιου” κόσμου, σε έκθεση, στη Θεσσαλονίκη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: