Άρση του εκατέρωθεν εμπάργκο σε ΣΚΑΪ και ΕΡΤ από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία ζητά ο Φίλης




«Να άρουν ακόμα και σήμερα το εμπάργκο κατά του ΣΚΑΪ και της ΕΡΤ για να δείξουν έμπρακτα ότι σέβονται όσα κηρύσσουν υπέρ της ελευθερίας του Τύπου» ζήτησε, τόσο από τη παράταξή του όσο και από τη ΝΔ, ο πρώην υπουργός Παιδείας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, καταδικάζοντας ταυτόχρονα τη χθεσινή βομβιστική επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Γιάννης Αλαφούζος, με την οποία χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης, σημειώνοντας ότι δεν θέλει να προσθέσει οξύτητα στην αθλιότητα και τη συκοφαντία.

Ο κ. Φίλης εξήρε την σημερινή αντίδραση των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Καθημερινή», με την εμβληματική φωτογραφία στο πρωτοσέλιδό της και το μήνυμά της «στη βία απαντάμε με τη δουλειά μας».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ για τις θέσεις που αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα, κατηγορώντας την «για την πιο βαθιά αντιδραστική θέση που έχει ακουστεί από το 1976».

Επίσης, έντονη κριτική άσκησε και προσωπικά στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ομιλία του στο συνέδριο του κόμματός του, κάνοντας λόγο για «έναν βαθιά διχαστικό και ανιστόρητο λόγο».

Απαντώντας στις αιτιάσεις των στελεχών της ΝΔ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε τη μεσαία τάξη, ο πρώην υπουργός μίλησε για προπέτασμα καπνού, προκειμένου να κρυφτεί η αλήθεια για τη βαθιά ταξικότητα της πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έφθασε στο απόγειό της με την επιβολή των μνημονίων.

«Ας το συνειδητοποιήσει και ας το κάνει πράξη στις εκλογές ο ελληνικός λαός. Όπως τον Αύγουστο διώξαμε το ΔΝΤ, στις εκλογές του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου του 2019 πρέπει να εμποδίσουμε τους εγχώριους υποστηρικτές του να επανέλθουν στην εξουσία. Σθεναρό και αποφασιστικό ΟΧΙ, λοιπόν, και στο ΔΝΤ και στο ΝΔΤ, στο Νέο Δημοκρατικό Ταμείο του κ. Μητσοτάκη. Σθεναρό και αποφασιστικό ΝΑΙ στη συνέχιση της αριστερής διακυβέρνησης για την ανόρθωση της χώρας, τη δίκαιη ανάπτυξη, την κοινωνική ευημερία, τη συλλογική προκοπή» κατέληξε ο κ. Φίλης.

18/12/2018 14:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κατασκεύασαν την “τέλεια” βόμβα: Οι δράστες είναι έμπειροι τρομοκράτες, λέει η αστυνομία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: