Αποστάσεις από Μαλέλη και από τον Καμίνη: Το ΚΙΝΑΛ να διαμορφώσει όρους αυτόνομης καθόδου




Ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Γ. Καμίνης εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τις δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη, που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός του Κινήματος Αλλαγής.

«Ακούω όλη αυτή την ιστορία τουλάχιστον από πέρυσι το φθινόπωρο, στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Αυτό είναι ένα δίλημμα αυτή τη στιγμή, το οποίο είναι άκαιρο. Δεν υπάρχει. Το θέμα είναι αν το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να διαμορφώσει τον δικό του προγραμματικό λόγο, τη δική του αυτόνομη παρουσία, να είναι μεταξύ των τριών πρώτων κομμάτων, που σε περίπτωση έλλειψης κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας, θα πάρει τη διερευνητική εντολή και θα μπορεί να επιβάλει τους δικούς του όρους. Αυτό είναι το ζήτημα. Εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας.

Από εμάς εξαρτάται να διαμορφώσουμε μια πολιτική αυτόνομης παρουσίας, ενός αυτοδύναμου προγραμματικού λόγου. Και όλα αυτά τα ερωτήματα, όταν θα έρθει η στιγμή, το τονίζω, και αντιστραφούν οι όροι θα απευθύνονται στους άλλους», υπογράμμισε ο κ. Καμίνης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
28/12/2018 16:10

Αδειάζει τον Σγουρίδη ο Καμμένος και κλείνει το σενάριο “θερμού επεισοδίου” με τα Σκόπια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: