Απέδρασε ο ληστής των Βιλίων: Έκοψε τα κάγκελα στο κρατητήριο εξαφανίστηκε και αναζητείται




Έρευνα από την ΕΛΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη για την απόδραση αλλοδαπού κρατουμένου τα ξημερώματα από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Πρόκειται για έναν 40χρονο Αλβανό ο οποίος είχε συλληφθεί στις 27 Νοεμβρίου μετά από ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικό κατά την οποία τραυματίστηκε.

Είχε προηγηθεί ένοπλη ληστεία που είχε διαπράξει με άλλους δύο συνεργούς του στα ΕΛΤΑ Βιλίων Αττικής. Ο 40χρονος είχε μεταφερθεί τότε στο Τζάννειο νοσοκομείο και μετά τη νοσηλεία του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου διατάχθηκε η προφυλάκισή του. Για τον λόγο αυτό κρατούνταν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής προκειμένου να μεταχθεί στις φυλακές Λάρισας.

Η απόδρασή του έγινε αντιληπτή σήμερα στις 4:30 τα ξημερώματα από τον σκοπό των κρατητηρίων και σήμανε συναγερμός.

Ο κρατούμενος – άγνωστο πώς – έκοψε τα κάγκελα στο παράθυρο του κρατητηρίου από την πίσω πλευρά της Ασφάλειας και διέφυγε. Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση προκειμένου να καταλογισθούν ευθύνες στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία ενώ αναμένεται να διαταχθεί και ένορκη διοικητική εξέταση. Υπενθυμίζεται ότι για τη ληστεία συνελήφθησαν επίσης ακόμη ένας άνδρας και μία γυναίκα που κρατούνται.

18/12/2018 11:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Κλειστά τα σχολεία στα Μετέωρα, σε ετοιμότητα στα Χανιά, λόγω κακοκαιρίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: