Αναζητούνται σημεία ζωής του επιχειρηματία: Κανείς δεν επικοινώνησε με την οικογένεια μετά την αρπαγή




Μία προς μία εξετάζουν τις μαρτυρίες από την οικογένεια, το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον και την περιοχή, οι αρχές για να εντοπίσουν πιθανά κίνητρα της αρπαγής του 51χρονου επιχειρηματία, από τέσσερις εύσωμους που φορούσαν κουκούλες, έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Πατέρας τριών παιδιών, διαζευγμένος και ιδιοκτήτης μίας εύρωστης επιχείρησης εμποριας αλκοολούχων ποτών και άλλων ειδών που προορίζονται για εφοδιασμό πλοίων, ο 51χρονος δεν έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής από τις 8 το πρωί και η ΕΛ.ΑΣ. αναμένει εάν στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει επικοινωνία για αίτημα λύτρων που θα τεκμηριώσει το ενδεχόμενο της απαγωγής.

Ο 51χρονος έμενε στο διαμέρισμα της Ακτής θεμιστοκλέους, με την φίλη του, η οποία είναι μοντέλο.

Να σημειωθεί ότι ως τώρα τουλάχιστον η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και δεν αποκκλείεται να πρόκειται για άλλου είδους υπόθεση, όπως εκβιασμός για οφειλές ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο εξαδελφός του Νίκος Μαυρίκος που είναι πρόεδρος του Πανελληνίου Σύλλογου Εφοδιαστών Πλοίων μίλησε στο OPEN:

Η αρπαγή έγινε από τέσσερις άγνωστους που φορούσαν κουκούλες (μάρτυρες αναφέρουν και μπλούζες με διακριτικά των ΕΚΑΜ) την ώρα που ο επιχειρηματίας έβγαινε από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους και κατευθυνόταν στο αυτοκινητό του που ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο.

Τον άρπαξαν, τον έβαλαν σε ένα βαν Volkswagen και απονακρυνθηκαν με ταχύτητα προς το κέντρο του Πειραιά.

Την σκηνή της αρπαγής είδε η οικιακή βοηθός, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία.Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι τη νύχτα η πολυκατοικία φρουρείται από ιδιωτικό αστυνομικό, ως τις 6 το πρωί.

HELLAS JOURNAL

Θρίλερ με τον επιχειρηματία στον Πειραιά: Εφοδίαζε πλοία και πρεσβείες και έπεσε θύμα αρπαγής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: