Αναπαράσταση στην παραλία της φρίκης στην Ρόδο: Φως στην άγρια δολοφονία της Ελένης




Βρέθηκαν από δύτες που ερευνούσαν την παραλία της Ρόδου όπου οι δράστες εγκατέλειψαν σοβαρά τραυματισμένη την άτυχη 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, το σίδερο με το οποίο την χτύπησαν στο κεφάλι και τα ρούχα της, τα οποία έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να ερευνηθούν.

Στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας βρέθηκαν επίσης, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής ο οποίος επίσης ερευνάται, ενώ αναζητείται ακόμη το κινητό της τηλέφωνο.

Ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, μετέβη το πρωί στην ανακρίτρια της Ρόδου και υπέβαλλε αίτημα για παράσταση πολιτικής αγωγής, ενώ ζητά αναπαράσταση και κατ’αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορούμενων, στην παραλία, όπου πέταξαν σοβαρά τραυματισμένη την Ελένη Τοπαλούδη.

Στο μεταξύ, την θέση των δύο κατηγορούμενων και ειδικότερα του 19χρονου αλβανικής καταγωγής, επιβαρύνει ιδιαίτερα, ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στα χέρια των αρχών και τον παρουσιάζει να βγαίνει από σπίτι μαζί με την άτυχη Ελένη, να την φιλά και στην συνέχεια να επιβιβάζονται στο λευκό βαν.

Το βίντεο έφερε στην δημοσιότητα η Δημοκρατική της Ρόδου:

Τι κατέθεσε ο 19χρονος για την μοιραία νύχτα

Η εκπομπή «Μαζί σου», στο ΣΚΑΪ, έφερε στη δημοσιότητα την κατάθεση του 19χρονου κατηγορούμενου:

«Την είχα γνωρίσει στην Εθνικη Αντιστάσεως. Μου είπε ότι έκανε πάρτι, αλλά δεν πήγα. Ανταλλάξαμε μόνο λογαριασμούς facebook. Μιλήσαμε τις επόμενες ημέρες και βρεθήκαμε. Πήγαμε στο σπίτι της και… Μου έκανε εντύπωση ότι το επόμενο πρωί που ξύπνησε ήπιε ρετσίνα με κόκα κόλα. Μου είπε ότι είχε κατάθλιψη. Ηταν καλή κοπέλα κι ευαίσθητη. Μου είπε ότι έκανε…»

Για το μοιραίο βράδυ είπε: «Μέσω facebook μιλήσαμε στις 27/11. Πήγα με τον φίλο μου με το λευκό βανάκι του πατέρα του να την πάρουμε. Την περίμενα έξω από ένα ζαχαροπλαστείο. Περίμενα στον κεντρικό δρόμο. Ήρθε και μπήκαμε στο βαν. Εγώ οδηγούσα, η Ελένη κάθισε δίπλα κι ο φίλος μου στην καρότσα. Φτάσαμε στο σπίτι. Αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα. Ο φίλος μου της είπε “άμα δεν κάτσεις, δεν φεύγεις από το σπίτι”. Είχαμε πιει πολύ βότκα και δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγινε. Είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε.

Την χτύπησα κι εγώ και ο φίλος μου. Αυτός πήρε ένα ηλεκτρικό σίδερο και την χτύπησε. Είχε τις αισθήσεις της όμως και μετά το χτύπημα με το σίδερο. Του είπα να την πάμε στο νοσοκομείο. Μου είπε “όχι, πάμε να το τελειώσουμε”. Την πετάξαμε στα βράχια, γυρίσαμε να καθαρίσουμε με σφουγγαρίστρες το σπίτι και να πετάξουμε τα προσωπικά της αντικείμενα και το σίδερο. Μπορώ να σας βοηθήσω. Θα σας υποδείξω το σπίτι, πώς έγινε και το σημείο που την πετάξαμε στη θάλασσα».

Υπενθυμίζεται ωστόσο, πως αυτός είναι ο ισχυρισμός του 19χρονου για ότι έγινε την μοιραία νύχτα και αμφισβητείται, σε κάποια σημεία, τόσο από τον συνήγορο της οικογένειας της φοιτήτριας, όσο και από τον συνήγορο του 21χρονου από την Ρόδο, σχετικά με τη στάση της άτυχης Ελένης το μοιραίο βράδυ.

HELLAS JOURNAL

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται η φοιτήτρια: Στην ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: