Αμερικανοί, Γάλλοι και Ισραηλινοί παρουσίασαν τα οπλικά συστήματα που προτείνουν για αναβάθμιση




Η υποστήριξη και η αναβάθμιση οπλικών συστημάτων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας βρέθηκε στο επίκεντρο ενημερωτικών συναντήσεων που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα αρμόδιοι επιτελείς των δυο κλάδων με εκπροσώπους εταιρειών. Συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση θεμάτων υποστήριξης και συντήρησης κινητήρων των ελικοπτέρων CH-47D και UH-1H σε επιτελείς του ΓΕ από στελέχη της εταιρείας Honeywell.
  • Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στο στρατόπεδο «Επχου Γεώργιου Μελίδη» στον Αυλώνα πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του ισραηλινού ενεργητικού συστήματος προστασίας αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων «Trophy», της εταιρείας «RAFAEL Advanced Systems Ltd» στον διευθυντή του ΓΕΣ/ΔΙΤ και σε επιτελείς των ΓΕΣ/ΔΙΤ-ΔΠΖ, από εκπρόσωπους της εταιρείας ALDI Ltd.
  • Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας Dassault Aviation, καθώς και του εκπροσώπου της εταιρείας Safran Aircraft Engines, με αρμόδιους επιτελείς. Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων που άπτονται της υποστήριξης των αεροσκαφών Μ-2000/-5.

Επίσης την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης, συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας Honeywell, με αρμόδιους επιτελείς της διοίκησης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων αναβάθμισης και υποστήριξης των ηλεκτρονικών συστημάτων των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

11/12/2018
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το Barbaros στην ελληνική υφαλοκρηπίδα: Οι Τούρκοι “πειρατές” στοχεύουν το Καστελόριζο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: