Το ποσό των 150.000 ευρώ δίνει η Ρόμα σε οπαδό της Λίβερπουλ που τραυματίστηκε σε επεισόδια




Η Ρόμα θα προσφέρει 150.000 ευρώ για τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και αποκατάστασης ενός φιλάθλου της Λίβερπουλ, ο οποίος τραυματίστηκε σε επεισόδια έξω από το γήπεδο Άνφιλντ τον περασμένο Απρίλιο, ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

Ο 53χρονος Ιρλανδός φίλαθλος Σον Κοξ, τραυματίστηκε στο κεφάλι από τους οπαδούς της Ρόμα στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Η Ρόμα ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει ποσό 100.000 ευρώ, ενώ ο πρόεδρός της Τζιμ Παλότα, θα δώσει άλλα 50.000 ευρώ.

Ο σύλλογος της Serie A συμφώνησε να συνεργαστεί με τη σύζυγο του Κοξ, Μαρτίνα, για περαιτέρω πρωτοβουλίες συγκέντρωσης κεφαλαίων, ώστε να καλυφθούν οι τρέχουσες δαπάνες για την ανάρρωσή του.

«Αυτό που συνέβη με τον Σον Κοξ δεν θα πρέπει ποτέ να συμβεί σε κανέναν άνθρωπο που παρευρίσκεται σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου», δήλωσε ο Παλότα στην ιστοσελίδα του συλλόγου και πρόσθεσε: «Οι σκέψεις μας από την πρώτη ημέρα του συμβάντος είναι στον Σον, στην Μαρτίνα και σε όλη την οικογένειά τους. Όλοι ελπίζουμε ότι ο Σον θα έχει την όσο το δυνατόν καλύτερη ανάρρωση».

Τα 125 της χρόνια κλείνει η ποδοσφαιρική ομάδα της Βασιλείας: Ο ελβετικός σύλλογος ιδρύθηκε το 1893

16/11/2018 14:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Ρόιτερ
Ρώμη, Ιταλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: