Το ντέρμπι του Λονδίνου Τότεναμ και Τσέλσι ξεχωρίζει στην 13η αγωνιστική της Αγγλίας




Με τις αναμετρήσεις για την 13η αγωνιστική, οι οποίες διεξάγονται το προσεχές τριήμερο (24-26 Νοεμβρίου), επαναρχίζει η Premier League, ύστερα από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ, το οποίο, εκτός από το γόητρο, έχει και βαθμολογική σημασία, καθώς τόσο οι «πετεινοί», όσο και οι «μπλε» -που είναι ο προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League- χρειάζονται το «τρίποντο», προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή με την -πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο- Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τη Λίβερπουλ.

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι ενδιαφέρει άμεσα τους «πολίτες» και τους «κόκκινους», που είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα, όπως και η Τσέλσι, προκειμένου να δουν αν θα αποσπαστούν από τους «διώκτες» τους στην κατάταξη. Η Σίτι, η οποία προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, αντιμετωπίζει στο “London Stadium” τη Γουέστ Χαμ, ενώ η Λίβερπουλ αναμετράται με τη Γουότφορντ στο «Βίκαρετζ Ρόουντ».

Η 13η ημέρα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στο «Τερφ Μουρ» με την αναμέτρηση Μπέρνλι-Νιούκαστλ, όπου οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, προκειμένου να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

“Νεϊμάρ και Μπαπέ πιθανώς να παίξουν στον αγώνα με την Λίβερπουλ” λέει ο Τόμας Τούχελ

23/11/2018 13:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: