Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά συναντάται με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, Αθήνα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας

Θα μας βρουν μπροστά τους λέει η Γεννηματά: Σιωπητήριο κράτησε ο Κώστας Σημίτης

Μισή ώρα κράτησε η συνάντηση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στο γραφείο του στη Βουλή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, όμως δεν έγιναν δηλώσεις ούτε από τον πρώην πρωθυπουργό ούτε από την κ. Γεννηματά.

«Ματαιοπονούν. Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν. Θα μας ξαναβρούν μπροστά τους», περιορίστηκε να πει στους δημοσιογράφους η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και παρέπεμψε στο αναλυτικό άτυπο ενημερωτικό σημείωμα του Κινήματος Αλλαγής για τη σκανδαλολογία.

Ο κ. Σημίτης, κατά την είσοδο της κ. Γεννηματά στο γραφείο του, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ είπε: «Εύχομαι την επόμενη φορά να συναντηθούμε για πιο ευχάριστα πράγματα».

«Τη βραδιά των εκλογών, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την εκλογική επιτυχία της παράταξης», σχολίασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

«Ου ψευδομαρτυρήσεις» θυμίζει το Μαξίμου σε Μητσοτάκη και Σεραφείμ για τις “κρυφές” συναντήσεις

19/11/2018 14:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Be the first to comment on "Θα μας βρουν μπροστά τους λέει η Γεννηματά: Σιωπητήριο κράτησε ο Κώστας Σημίτης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*