Στον πατέρα του και τα θύματα των πυρκαγιών αφιέρωσε την νέα του ταινία ο Κερτ Ράσελ




“Ήταν ο Σάντα Κλάους και ήταν ο σπουδαιότερος Σάντα” τόνισε αναφερόμενος στον πατέρα του Μπινγκ Ράσελ, ο ηθοποιός Κερτ Ράσελ, ο οποίος υποδύεται τον Πατέρα των Χριστουγέννων στην κινηματογραφική ταινία “Τhe Christmas Chronicles”.

Στο περιθώριο της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας του Netflix την περασμένη Κυριακή στο Westwood Bruin Theater, στο Λος Άντζελες ο Κερτ Ράσελ μίλησε για τον πατέρα του και για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια.

“Όλη η οικογένειά μου – όλοι οι οποίοι είναι εδώ, δηλαδή περίπου οι μισοί από το κοινό – είναι από το Θάουζαντ Όουκς της Καλιφόρνια” ανέφερε ο Κερτ Ράσελ σε ομιλία του πριν την προβολή της ταινίας.

“Εκεί μεγαλώσαμε, από εκεί είμαστε όλοι, όλοι γνωρίζουμε ότι είχαμε μια πραγματικά φρικτή εβδομάδα – μια δύσκολη εβδομάδα – και έτσι θα ήθελα να αφιερώσω την ταινία σαν ένα μικρό θρύμμα, κάτι που θα μπορούσε να τονώσει λίγο το ηθικό. Και προσωπικά, την αφιερώνω στον πατέρα μου, Μπινγκ Ράσελ, ο οποίος ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο σπουδαιότερος Σάντα Κλάους”.

Ο Ράσελ, ο οποίος υποδύεται τον Σάντα Κλάους εμπνεύστηκε – όχι από προηγούμενες ταινίες για τον Σάντα Κλάους – αλλά από τον πατέρα του, ο οποίος πάντα φορούσε τη θρυλική κόκκινη στολή και το καπέλο για τον Ράσελ και τα αδέλφια του.

Για τον Κερτ Ράσελ, η μητέρα του οποίου Λουίζ, ήταν επίσης παρούσα στην πρεμιέρα, η αποδοχή του ρόλου του Σάντα ήταν μια επέκταση της κληρονομιάς του πατέρα του όσον αφορά τη χαρά των Χριστουγέννων.

“Όταν το διάβασα αμέσως με άγγιξε, επανήλθαν μνήμες από την παιδική μου ηλικία” δήλωσε ο Ράσελ στο “The Hollywood Reporter”. “Είχαμε έναν υπέροχο Σάντα Κλάους, τον μπαμπά μας, υπήρχε πάντα μυστήριο γύρω του, δεν ήξερα αν ήταν πραγματικά ο Σάντα Κλάους ή αν ήταν απλά ένας πολύ καλός βοηθός του Σάντα”.

Εκτός από στοιχεία του πατέρα του, ο Ράσελ έκανε έρευνα για τον “πραγματικό άνθρωπο”, τον Άγιο Νικόλαο, στον οποίο βασίστηκε για ένα ειλικρινές πορτρέτο του Πατέρα των Χριστουγέννων στην οθόνη.

Αν υποδύεσαι τον Έλβις Πρίσλεϊ, πρέπει να μάθεις για τον Έλβις Πρίσλεϊ, αν ερμηνεύεις τον Χερμπ Μπρουκς πρέπει να μάθεις για τον Χερμπ Μπρουκς. Αν υποδύεσαι τον Σάντα Κλάους, νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζεις ποιος ήταν, είπε.

Ο πατέρας του Κερτ Ράσελ, Μπινγκ Ράσελ ο οποίος πέθανε το 2003 ήταν επίσης ηθοποιός.

Απροσδόκητη επιτυχία για το άλμπουμ “Glitter” της Μαράια Κάρεϊ, 17 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

20/11/2018 14:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: