“Σε νιώθουμε Καλιφόρνια” είπαν παιδιά που έζησαν την φωτιά στο Μάτι: Η απάντηση του Τζέφρι Πάϊατ




Έναν συγκινητικό τρόπο βρήκαν νέοι από το Μάτι που έζησαν την καταστροφή του καλοκαιριού για να συμπαρασταθούν στους κατοίκους της Καλιφόρνια των ΗΠΑ που βιώνουν την ασύλληπτη καταστροφή από την φωτιά, με εκατοντάδες αγνοούμενους και νεκρούς.

“Σε νιώθουμε Καλιφόρνια!” ήταν το μηνυμά τους με τέσσερις φωτογραφίες από το κατεστραμμένο Μάτι

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, φιλοξένησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την αναδημοσίευση από το tweet του Σπύρου Λίτσα και απάντησε:

“Σ’ευχαριστώ Μάτι!”

Το συγκινητικό μήνυμα αναφέρει:

«Σε νιώθω Καλιφόρνια! Έχω νιώσει και εγώ πως είναι να σβήνονται τα μέρη που έχεις τις πιο όμορφες αναμνήσεις σου. Έχω νιώσει πως είναι να κοιτάς γύρω σου κ να μην καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι.

Έχω νιώσει πως είναι να αναρωτιέσαι συνέχεια γιατί; και τώρα; Και τώρα, πως θα γίνουν πάλι από την αρχή; Έχω νιώσει πως είναι να χάνεις τα πάντα!

Κάνε κουράγιο όμως Καλιφόρνια γιατί σ όλα αυτά που θα νιώσεις, την απογοήτευση, τη στεναχώρια, την πίκρα και το θυμό, θα βρεις ένα παραθυράκι που δεν το γνώριζες πριν.. & αυτό θα σε κρατήσει όρθια .. θα δεις ότι δεν είσαι μόνη αλλά θα είστε πολλοί και θα έχετε ο ένας δίπλα τον άλλον και θα τα καταφέρετε..θα σηκωθείτε Καλιφόρνια

ΚΑΙ θα αποκτήσετε ξανά τον Παράδεισο σας (σσ. το Paradise)! Σε νιώθω Καλιφόρνια!»

HELLAS JOURNAL

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: