“Προκαλεί” τον Γκάρεθ Μπέιλ ο Σολάρι: “Ελπίζω να αποδείξει το τεράστιο ταλέντο του”




Να… τσιγκλήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ επιχείρησε ο Σαντιάγκο Σολάρι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Βαγιαδολίδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Μαδριλένων, που αύριο (3/11) θα κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνα πρωταθλήματος (μετά το ματς κυπέλλου με τη Μελίγια), προκάλεσε ουσιαστικά τον Ουαλό επιθετικό να απαντήσει στους επικριτές του, να δείξει την αξία του πάνω στο χορτάρι και να ηγηθεί της ομάδας του.

«Ο Μπέιλ βρίσκεται στο φως των προβολέων και ελπίζω να δείξει το τεράστιο ταλέντο του. Θέλουμε να τον απολαμβάνουμε κάθε μέρα, είναι ένας φανταστικός παίκτης», ανέφερε ο Αργεντινός, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον απολυθέντα Χουλέν Λοπετέγκι, χωρίς να αποκλείεται να «μονιμοποιηθεί» στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο Σολάρι θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τους βασικούς ποδοσφαιριστές της Ρεάλ. «Δεν υπάρχουν αναμφισβήτητοι παίκτες, καθώς πάντα θα υπάρχουν τραυματισμοί οι παίκτες που αποδίδουν κάτω από τα στάνταρ τους. Εχουμε παίκτες που επιβίωσαν από πολλές μάχες και νίκησαν, αλλά έχουμε και αρκετούς νεαρούς παίκτες με πολύ ταλέντο», επισήμανε ο Αργεντινός τεχνικός.

Το εγκώμιο του Βασίλη Τοροσίδη πλέκει ο Μαρτίνς: “Είναι ευλογία για τον Ολυμπιακό”

02/11/2018 16:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ρόιτερ
Μαδρίτη, Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: