“Καλή τύχη” ευχήθηκε ο Τραμπ στον Άλεκ Μπόλντγουιν μετά τη σύλληψη για ξυλοδαρμό




Ο Άλεκ Μπόλντγουιν, γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, αφού χτύπησε έναν οδηγό αυτοκινήτου μετά από καυγά για μια θέση στάθμευσης, προκαλώντας την αντίδραση ακόμη και του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο μιμείται με μεγάλη επιτυχία ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα.

Ο Μπόλντγουιν τα έβαλε με έναν άνδρα που μόλις είχε σταθμεύσει το όχημά του ενώ ο ίδιος έψαχνε ακόμη να βρει μια κενή θέση, κοντά στο σπίτι του, στο Γκρίνουιτς Βίλατζ.

Επενέβη η αστυνομία και ο ηθοποιός συνελήφθη ενώ το θύμα, που δέχτηκε μια γροθιά, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

“Του εύχομαι καλή τύχη” είπε λίγα λεπτά αργότερα ο Ντόναλντ Τραμπ, όταν δημοσιογράφοι του ζήτησαν να σχολιάσει το επεισόδιο αυτό.

Ο 60χρονος Μπόλντγουιν συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία που σημειώνει το τελευταίο διάστημα το τηλεοπτικό σόου Saturday Night Live, όπου μιμείται τον Τραμπ. Το 2017 για την ερμηνεία του αυτή κέρδισε ένα βραβείο Emmy. Ήταν και πάλι υποψήφιος φέτος, όμως αυτή τη φορά έφυγε με άδεια χέρια.

Ο ηθοποιός επικρίνει συχνά την πολιτική του Τραμπ και έχει αφήσει πολλές φορές να εννοηθεί ότι θα ήθελε να σταματήσει αυτή τη μίμιση, όμως κάθε φορά αλλάζει τελικά γνώμη.
02/11/2018 22:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: