“Δεν αποχωρώ από το τένις: Όσο το σώμα μου αντέχει, συνεχίζω” λέει ο Ρότζερ Φέντερερ




Έχει κουραστεί ο Ρότζερ Φέντερερ να ακούει να τον ρωτάνε πότε θα αποχωρήσει από το τένις. Αντίθετα, δεν έχουν κουραστεί οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι επιμένουν σε αυτή την ερώτηση ξανά και ξανά και κάθε φορά που έχουν μπροστά τους τον κορυφαίο για πολλούς τενίστα όλων των εποχών.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε για ακόμη μία φορά, λίγο πριν ο Ελβετός άσος αποχωρήσει από το Λονδίνο, όπου αγωνίστηκε στο ATP Finals. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βρετανικό Μέσο, ο 37χρονος Φέντερερ, κάτοχος 20 τίτλων Γκραντ Σλαμ, ρωτήθηκε πάλι και απάντησε:

«Αυτό το θέμα έρχεται κάθε φορά στο προσκήνιο όταν χάνω. Όμως εγώ δεν το θεωρώ σημαντικό. Δεν έχει αλλάξει η αγάπη μου για το τένις και όσο το σώμα μου είναι δυνατό και αντέχει, εγώ θα συνεχίσω να παίζω. Δεν έχω κάνει σχέδια αποχώρησης και σίγουρα θα έρθει κάποτε η στιγμή που θα εγκαταλείψω. Όταν φτάνεις σε μια ηλικία, νιώθεις μέσα σου ότι ένα ρολόι έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα, οπότε τα πάντα είναι στον χρόνο. Όμως δεν το σκέφτομαι τώρα αυτό το θέμα».

Παραμένει στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς

20/11/2018 13:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: