Πιο δημοφιλής ο πρίγκιπας Χάρι από τη γιαγιά του και τον αδερφό του, σύμφωνα με νέα έρευνα




Μετά από μία χρονιά φρενίτιδας των ΜΜΕ για τις εξελίξεις στη ζωή του, ο πρίγκιπας Χάρι είναι επίσημα ο πιο δημοφιλής γαλαζοαίματος στη Βρετανία.

Σύμφωνα με νέα έρευνα της YouGov, ο πρίγκιπας Χάρι και Δούκας του Σάσεξ θεωρείται “ο πιο αξιαγάπητος” της βασιλικής οικογένειάς του με τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ και τον μεγάλο αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ να ακολουθούν.

Ο Δούκας του Σάσεξ, έκτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο ψηφίστηκε ο πιο συμπαθητικός και συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό, 77% σε δημοσκόπηση που διεξήχθη την περίοδο 15 Μαΐου – 31 Οκτωβρίου 2018.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι δεύτερη με ποσοστό 74% και ακολουθεί πολύ κοντά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με ποσοστό 73% των ερωτηθέντων να απαντούν ότι έχουν θετική άποψη για εκείνον.

Η έρευνα της YouGov αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι “αξιοθαύμαστος, συμπαθητικός, πνευματώδης, αυθεντικός και αγαπάει τη διασκέδαση”.

Η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και η Μέγκαν Μαρκλ σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι καταλαμβάνουν τις θέσεις 4 και 6 στη λίστα με τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η λίστα των πιο δημοφιλών γαλαζοαίματων της Βρετανίας, που καταρτίστηκε με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 3.500 Βρετανοί είναι:

1. Πρίγκιπας Χάρι, Δούκας του Σάσεξ

2. Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ

3. Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Δούκας του Κέιμπριτζ

4. Κάθριν, Δούκισσα του Κέιμπριτζ

5. Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου

6. Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ

7. Πρίγκιπας Κάρολος

8. Πριγκίπισσα Άννα

9. Ζάρα Φίλιπς

10. Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης

11. Σοφία, Δούκισσα του Ουέσσεξ

12. Πρίγκιπας Εδουάρδος, Κόμης του Ουέσσεξ

13. Πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης

14. Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης

15. Πρίγκιπας Ανδρέας, Δούκας της Υόρκης

15/11/2018 09:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

 

Τα 70 του κλείνει ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: