Ομολόγησε την δολοφονία 56χρονης στον Οίκο Μαραθάσας ο Γεωργιανός που συνελήφθη και κρατείται




Τη διάπραξη του φόνου στον Οίκο Μαραθάσας στις 12 Νοεμβρίου με θύμα την 56χρονη Γιαννούλα Χατζηγιάννη, ομολόγησε στην Αστυνομία ο 40χρονος ύποπτος, ο οποίος είχε συλληφθεί και τελούσε υπό οκταήμερη κράτηση για την υπόθεση.

Ο 40χρονος από τη Γεωργία οδηγήθηκε σήμερα εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησης του για άλλες οκτώ ημέρες.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, ο ύποπτος προέβη στις 16/11/2018 σε θεληματική κατάθεση στην οποία παραδέχθηκε ότι σκότωσε με μαχαίρι το θύμα και ότι της έκλεψε τα λεφτά που είχε στο όχημα της.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, μετά από υποδείξεις του ιδίου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τα ρούχα και τα παπούτσια τα οποία φορούσε ο ύποπτος κατά την διάρκεια διάπραξης των αδικημάτων, τα οποία ήταν εμποτισμένα με κόκκινες κηλίδες οι οποίες ομοίαζαν με αίμα.

Τα εν λόγω ρούχα και παπούτσια βρίσκονταν μέσα σε τσάντα ώμου, χρώματος μπλέ, μέσα σε κάδο ανακύκλωσης εντός του χωριού Καλοπαναγιώτη.

Ο ύποπτος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς ως προς τον τρόπο διάπραξης του εγκλήματος οι οποίοι τυγχάνουν διερεύνησης ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός να ανακριθεί εκ νέου.

Να σημειωθεί ότι ο ύποπτος αρνείτο αρχικά οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.
Η άτυχη γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο όχημα της. Ο θάνατος της προήλθε από αιμορραγικό σοκ λόγω των πολλών εξωτερικών τραυμάτων της από πολλαπλές μαχαιριές.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
21/11/2018 14:30

Υπερήλικας διασώθηκε από το σπίτι του που πηρε φωτιά από διαρροή θερμάστρας υγραερίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: