Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ: Με Πασχαλάκη και Μαουρίσιο πετάει για Ουγγαρία




Ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ και αναχωρεί αύριο το μεσημέρι για την Βουδαπέστη εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (8/11 – 7.55 μ.μ.) με την Βίντι. Εκτός αποστολής έμειναν για ένα ακόμα παιχνίδι οι Καρέλης, Κίτσιου και Μαλεζάς, ενώ αντίθετα έχουν συμπεριληφθεί οι Πασχαλάκης και Μαουρίσιο, που η συμμετοχή τους θεωρούνταν αβέβαιη.

Το σημερινό πρόγραμμα αφορούσε την συνολική τακτική συμπεριφορά της ομάδας σε συνθήκες άμυνας, αλλά και στο transition game, με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας. Ο Μαουρίσιο προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως επίσης κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο λόγω χτυπήματος που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τετάρτης για την Ουγγαρία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

“Προτεραιότητα ο αγώνας με την ΑΕΚ, ύστερα το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ” λέει ο Νίκο Κόβατς

06/11/2018 17:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: