Οι μικροί δημοσιογράφοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ» στριμώχνουν τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη




Σε μια αποκαλυπτική και άκρως απολαυστική συνέντευξη στους μικρούς δημοσιογράφους της «ΚερKidα ΟΠΑΠ», ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ξετυλίγει κρυφές πτυχές της ποδοσφαιρικής του – και όχι μόνο – καθημερινότητας. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μιλάει για αστείες στιγμές με την ομάδα, ανατρέχει στα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει αγαπημένα πρόσωπα, ήρωες και συνήθειες.

Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη δόθηκε στο περιθώριο του αγώνα Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, όπου η «Κερkidα ΟΠΑΠ» πρόσφερε μία ακόμη ξεχωριστή εμπειρία στα παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

Ο ρόλος του δημοσιογράφου και η γνωριμία με τους αγαπημένους τους παίκτες είναι μόνο μερικές από τις πολλές εκπλήξεις που απολαμβάνουν τα παιδιά της «Κερkidα ΟΠΑΠ». Σε κάθε αγώνα, τους μικρούς φιλάθλους περιμένουν δώρα, face painting και φωτογράφιση με τον περίφημο «Κερkida», τη μασκότ του προγράμματος.

Το πρόγραμμα «Κερkidα ΟΠΑΠ» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και τους ενήλικους συνοδούς τους. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του  www.kerkidaopap.gr για πάρουν μέρος στην κλήρωση για τις δωρεάν διπλές προκλήσεις που διατίθενται σε κάθε αγώνα.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στη Euroleague, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στη Super League

Η «Κερkida ΟΠΑΠ», με πλούσιο πρόγραμμα αγώνων, περιμένει όλο το Δεκέμβριο τα παιδιά για να απολαύσουν την αγωνιστική δράση και να δουν από κοντά τους αθλητές που θαυμάζουν.

Στο ποδόσφαιρο, οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την «Κερkidα ΟΠΑΠ» τους αγώνες της Super League ΑΕΚ-Ξάνθη (2/12, ΟΑΚΑ), ΑΕΚ-Λαμία (8/12, ΟΑΚΑ) και Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (16/12, ΟΑΚΑ). Σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες διατίθενται από 150 δωρεάν δίπλες προσκλήσεις για τα παιδιά και τους γονείς/συνόδους τους.

Στο μπάσκετ, ξεχωρίζουν οι αγώνες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη Euroleague. Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» θα βρίσκεται στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Νίκος Γκάλης στους αγώνες Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ–Φενερμπαχτσέ (7/12), Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ–Νταρουσάφακα Ντόγκους (14/12) και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ–Αρμάνι Μιλάνο (21/12). Σε κάθε αγώνα μπάσκετ διατίθενται από 100 δωρεάν διπλές προσκλήσεις για τα παιδιά και τους γονείς/συνοδούς τους.

Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, τους διαθέσιμους αγώνες και τις δηλώσεις συμμετοχής στοwww.kerkidaopap.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: