Ο τουρισμός και η γαστρονομία της Ελλάδας στην έκθεση Grecia Panorama, στο Βουκουρέστι




Στην αγορά της Ρουμανίας στοχεύει η 2η έκθεση Grecia Panorama που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, στις 19 Ιανουαρίου, στο World Trade Center.

Η έκθεση παρουσιάζει και φέτος τον τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Ιανουαρίου, με πλούσιες εκδηλώσεις και δρώμενα από τους εκθέτες, αλλά και από τον διοργανωτή, τη North Events. Μάλιστα, όπως τονίζεται από την διοργανώτρια εταιρία, North Events, παρόντες στην έκθεση θα είναι οι μεγαλύτεροι διοργανωτές ταξιδίων, όπως η Paralela 45, TUI – Eurolines, Coctail Holidays, Greek Holidays κα., ενώ από τον κλάδο των προϊόντων – γαστρονομίας της έκθεσης συμμετέχουν και πάλι φέτος οι Olympos και Alexandrion Group.

Στο πλαίσιο της 2ης Grecia Panorama, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου διοργανώνεται Business Forum – στο World Trade Center – για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα, ενώ το ίδιο βράδυ θα παρατεθεί επίσημο δείπνο με προσκεκλημένους εκθέτες, δημοσιογράφους και παράγοντες της Ρουμανικής αγοράς. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των παραγωγικών φορέων, ΣΕΤΕ, ΠΟΞ, ΞΕΕ και FedHATTA.

Την καθιέρωση του Νοεμβρίου ως μήνα Μαραθωνίου, ζητούν οι ξενοδόχοι της Αθήνας

29/11/2018 11:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: