Ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής καλεί την Ομογένεια να ψηφίσει τον Μπόμπ Μενέντεζ




Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

Ακόμα και ο πατέρας της πολιτικής ωμότητας, ο Νικολό Μακιαβέλι θα τρόμαζε μπροστά σε αυτό που συμβαίνει στο Νιου Τζέρσει στην μάχη για μία θέση στην Γερουσία των ΗΠΑ. Ο υποψήφιος πολυεκατομμυριούχος Bob Hugin διεξάγει την πλέον βρώμικη και ανήθικη πολιτική εκστρατεία, με σκοπό να εκτοπίσει από την Γερουσία τον φιλέλληνα πολιτικό Μπομπ Μενέντεζ.

Είναι πραγματικά εξοργιστικό να βλέπεις πόσα εκατομμύρια έχει πετάξει ο εκκεντρικός Hugin, για να εκτοξεύσει λάσπη προς τον Μενέντεζ, καθώς όλη του η διαφημιστική καμπάνια βασίζεται σε συκοφαντικά και αναξιοπρεπή σχόλια, με κατηγορίες οι οποίες έχουν καταρριφθεί απο ΔΙκαστήρια και με αναξιόπιστους μάρτυρες. Ενδεικτικό της στάσης του υποψηφίου Bob Hugin , είναι το σχόλιο του δημοσιογράφου Τομ Μοραν της The Star-Ledger που γράφει χαρακτηριστικά, ότι όσες διαφορές και αν είχε στο παρελθόν με τον Μενέντεζ, η συμπεριφορά του Bob Hugin είναι απαράδεκτη καθώς βασίζεται σε ψέμματα και συκοφαντίες ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος υπογραμμίζει ότι χωρίς καμία αμφιβολία θα στηρίξει τον Μενέντεζ.

  • Η αλήθεια είναι ότι κάθε ψήφος μετράει σε μία μάχη που θα κριθεί στο νήμα και για εμάς τους Ελληνες είναι θέμα τόσο ουσίας όσο και πρεστίζ! Ο Μπομπ Μενέντεζ είναι ο ορισμός του Φιλέλληνα πολιτικού, καθώς γνωρίζει όσο κανείς άλλος τα εθνικά μας θέματα, έχει δώσει μεγάλους αγώνες παρασκηνιακά και προσκηνιακά για την Κύπρο μας, για την Μακεδονία μας, έχει πιέσει την Τουρκική πλευρά για τις παραβιάσεις και τις απειλές στοι Αιγαίο, έπαιξε σημαντικό ρόλο σε συνεργασία με το HALC για τα F-35 και ουσιαστικά είναι ο απόλυτος εφιαλτης για το Τουρκικό και το Σκοπιανό αλλά λόμπυ στην Ουάσινγκτον.

Είναι απαράδεκτο μετά από όλη την λάσπη που έχει δεχτεί ο κ. Μενέντεζ, η Ελληνική κοινότητα να μην αντιδράει όπως θα έπρεπε πέρα κάποιων εξαιρέσεων! Ο Μενέντεζ όσο και αν ακούγεται βαρύ, έχει προσφέρει στον Ελληνισμό όλα αυτά τα χρόνια περισσότερα από όσα του έδωσε ο Ελληνισμός.

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, δεν περισσεύει ούτε μία ψήφος, πρέπει επιτέλους όλοι οι Ελληνες της Αμερικής να αντιληφθούμε ότι δεν έχει καμία σημασία πόσοι είμαστε ή πόσοι νομίζουμε ότι είμαστε αλλά μετράει το πόσοι ψηφίζουμε και ποιους ψηφίζουμε. Οι Έλληνες του Νιου Τζέρσει έχουν ιερό καθήκον απέναντι στην γεννέτειρα μας, να στηρίξουν τον Μπομπ Μενέντεζ. Θα το γράψουμε με όση σαφήνεια γίνεται, καθώς μη εκλογή του Φιλέλληνα πολιτικού θα αποτελεί κυριολεκτικά καταστροφή για την πορεία των Εθνικών μας θεμάτων!

  • Ως Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ, καλώ όλα τα μέλη της Οργάνωσης μας στην περιφέρεια του Νιου Τζέρσει αλλά και όλα τους Έλληνες ανεξαρτήτως αν ανήκουν στο Ρεπουμπλικανικό ή Δημοκρατικό κόμμα να ψηφίσουν τον Γερουσιαστή Μενέντεζ, να ψηφίσουν με γνώμονα την καταγωγή μας την Ελληνική.

Ας αναλογιστούμε εξάλλου πόσοι μας εκπροσωπούν στην Ουάσινκγτον, ας αναλογιστούμε ότι η υποψηφιότητα Μενέντεζ, Μαλόνυ, Μπιλιράκη είναι πάνω από κόμματα. Την ώρα που η Μακεδονία μας βρίσκεται σε ένα από τα πλέον κρίσιμα σημεία της ιστορίας, άνθρωποι σαν τον Μενέντεζ μπορούν να κάνουν την διαφορά! Ας σκεφτούμε και ας πράξουμε Ελληνικά!

  • Πρόεδρος Παμμακεδονικής Ενωσης των Ηνωμένων Πολιτειών
    Δήλωση με αφορμή τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και την υποψηφιότητα του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ

The Greatest Philhellene the U.S. Senate has ever seen is Senator Bob Menendez of N.J.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: