Ο Πενς θα είναι πάλι υποψήφιος αντιπρόεδρος το 2020: Κατά του Μιούλερ “ξεσπαθώνει” ο Τραμπ




Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προανήγγειλε απόψε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στις κορυφαίες θέσεις της κυβέρνησής του, όμως “τίποτα το μνημειώδες”, όπως είπε χαρακτηρστικά. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε “πολύ, πολύ ικανοποιημένος” με το επιτελείο του, στο μεγαλύτερο μέρος του.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε επίσης ότι ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη θέση αυτή στις προεδρικές εκλογές του 2020. “Μάικ, θα είσαι ο συνυποψήφιός μου για την αντιπροεδρία;” τον ρώτησε ενώπιον των δημοσιογράφων. “Η απάντηση είναι ναι”, συνέχισε. “Αυτό ήταν απρόσμενο αλλά αισθάνομαι πολύ ωραία”, κατέληξε.

“Η έρευνα Μιούλερ είναι μια φάρσα, κάνει κακό στη χώρα”

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ για την φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016 δεν κάνει καλό στη χώρα.

«Πρέπει να τελειώσει, επειδή είναι πολύ κακή για τη χώρα μας», είπε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

«Θα μπορούσα να την τερματίσω όποτε ήθελα, αλλά δεν το έκανα», είπε σε ερώτηση αν θα απολύσει τον Μιούλερ.

«Δεν υπάρχει καμία συνέργεια» επέμεινε. «Ξοδεύουν πολλά χρήματα. Αλλά θα το αφήσω. Θα μπορούσα να την τερματίσω τώρα», τόνισε, δηλώνοντας ότι «δεν ανησυχεί» για την έρευνα αυτή. «Είναι μια φάρσα» τόνισε, επαναλαμβάνοντας το χαρακτηρισμό του περί «κυνήγι μαγισσών».

Για πολύ μεγάλη νίκη μιλά ο Τράμπ: Συνεχάρη την Πελόζι για την Βουλή των Αντιπροσώπων

07/11/2018 19:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: