Ντέρμπι δικεφάλων: Μονομαχία ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του κυπέλλου μπάσκετ




Το ντέρμπι των «Δικεφάλων», ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών (3-5/11). Το Σάββατο (3/11, 18:00), στη Θεσσαλονίκη, οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών με εξαίρεση αυτή του Απόλλωνα Τσόχλα που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ο Λούκα Μπάνκι μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλη Ξανθόπουλο, καθώς ξεπέρασε την κάκωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Βασίλης Καββαδάς (ενοχλήσεις στο πόδι).

Δύο ώρες νωρίτερα την ίδια ημέρα (16:00), στο κλειστό της Κανήθου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης υποδέχεται το Περιστέρι. Μία εβδομάδα μετά τη νίκη με 31 πόντους διαφορά (56-87) του Περιστερίου στη Χαλκίδα για την 4η αγωνιστική της Α1, οι «κυανοκίτρινοι» είναι το φαβορί για την πρόκριση. Εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον του συγκεκριμένου παιχνιδιού, οι συνεργάτες του συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”-Εθελοντές Δότες Μυελού Των Οστών Χαλκίδας, θα βρίσκονται στο γήπεδο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά και κατά τη διάρκεια της, προκειμένου να ενημερώσουν τους φιλάθλους για τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών και να πραγματοποιήσουν δειγματοληψίες.

Την Κυριακή (2/11), ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ. Δεδομένη είναι η απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν έχει μπει ακόμη στο ομαδικό πρόγραμμα. Τέλος, τη Δευτέρα (5/11, 18:00), ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα και μόνο αν δείξει τάσεις αυτοχειρίας μπορεί να ηττηθεί.

Ασφαλές το ΟΑΚΑ λένε οι μηχανικοί της Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά απαιτείται νέα μελέτη

02/11/2018 17:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: