Μεγαλώνει το απουσιολόγιο της ΑΕΚ: Εκτός και ο Ούρος Τσόσιτς λόγω ίωσης του αναπνευστικού




Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο της ΑΕΚ στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας. Ο τελευταίος που πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των απόντων είναι ο Ούρος Τσόσιτς ο οποίος προβλήθηκε από ίωση του αναπνευστικού. Ατομικά προγράμματα συνεχίζουν οι Οικονόμου, Κλωναρίδης που επιστρέφουν τον Δεκέμβριο, ενώ έλειπαν και οι έξι διεθνείς, οι Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος με την εθνική ανδρών, Κώστας Γαλανόπουλος με την U21 που δίνει κρίσιμο ματς (16/11) με την Αυστρία για πρόκριση στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

* «Ο χαφ και ο εξτρέμ» είπε αστειευόμενος ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όταν συνάντησε δύο φίλους της ΑΕΚ στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τη χορηγό εταιρία LG. Αμφότεροι ήταν νεαροί και με αθλητικό παρουσιαστικό, φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τον προπονητή και το σκηνικό θύμισε παρουσίαση μεταγραφικών αποκτημάτων! Με την «ατάκα» του ο Ουζουνίδης ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τις θέσεις που αναζητά η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

* Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ελντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα τον Μάρτιο μετά τον σοβαρό (ρήξη χιαστού) τραυματισμό του και φαίνεται «φως στον ορίζοντα» όσον αφορά το μέλλον του στην ΑΕΚ

Θα ανοίξει το σκορ ο Μήτρογλου κόντρα στη Φινλανδία;

15/11/2018 15:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: