Με τρία γκολ κατά των ΗΠΑ μέσα στο Γουέμπλεϊ αποχαιρετά την εθνική Αγγλίας ο Γουέιν Ρούνεϊ




Η 120ή και τελευταία εμφάνιση του Γουέιν Ρούνεϊ με την Εθνική Αγγλίας συνοδεύτηκε με την ευρεία φιλική νίκη επί των ΗΠΑ με 3-0 στο Γουέμπλεϊ. Ο κορυφαίος σκόρερ στα χρονικά των «Τριών Λιονταριών» πέρασε στο ματς στο 58ο λεπτό αντί του Λίνγκαρντ και αποθεώθηκε από τους περίπου 70.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο επιβλητικό γήπεδο του Λονδίνου.

Ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα γιορτής και έγινε προς τιμήν του 33χρονου άσου, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε και από τους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ πριν το ματς παρουσιάστηκε από την ομοσπονδία. Στο φιλικό δεν έκανε ιδιαίτερη αισθητή την παρουσία του, ωστόσο, στις καθυστερήσεις ανάγκασε τον γκολκίπερ των Αμερικανών, Μπραντ Γκουζάν, να κάνει μία έξοχη επέμβαση.

Ονειρεμένο ντεμπούτο στην Εθνική έκανε και ο στράικερ της Μπόρνμουθ, Κάλουμ Γουίλσον, με το γκολ που πέτυχε στο 77ο λεπτό.

Με μόλις δύο παίκτες στο αρχικό σχήμα από την ομάδα που κατέκτησε το Μουντιάλ 2014 στην Βραζιλία, η ανανεωμένη Γερμανία επιβλήθηκε με 3-0 της Ρωσίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Red Bull Arena της Λειψίας.

Μόνο ο Μάνουελ Νόιερ και ο Ματίας Γκίντερ βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα των «πάντσερ» από την ομάδα του 2014, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους Γερμανούς να πετύχουν τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο και να «καθαρίσουν» το ματς.

Μεγάλη νίκη της Κροατίας με 3-2 απέναντι στην Ισπανία σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο 93′

16/11/2018 00:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: