Με θέμα “δυνατά κορίτσια” η νέα συλλογή ρούχων της Σελίνα Γκόμεζ με την Puma




Στην πρώτη συλλογή της που σχεδίασε με την PUMA, η διασφαλίζει ότι κάνει μια δήλωση για τις νέες γυναίκες και τα κορίτσια.

Σε αποκλειστική συνέντευξή της στο Elle, η Γκόμεζ μίλησε για τη νέα συλλογή SGXPUMA “Strong Girl” (Δυνατό Κορίτσι) αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τα κρυμμένα μηνύματα στη σειρά ενδυμάτων, τις πιέσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και για το τι την κάνει να αισθάνεται δυνατή εξωτερικά και εσωτερικά.

“Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τα κορίτσια να γνωρίζουν τη δύναμη στα πάντα, η ταυτότητά τους και η ψυχή τους, βρίσκεται μέσα τους και πάρα πολύ σήμερα τη δίνουν τόσο εύκολα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σχολείο ή στις σχέσεις” λέει. “Νομίζω ότι είναι σημαντικό – θέλω να υπενθυμίσω στα κορίτσια ότι είναι απόλυτα δυνατά όπως είναι”.

“Εννοώ ότι όλες οι φίλες μου έχουν διαφορετικούς τύπους σώματος. Είναι όμορφο. Δεν έχω φίλες που φορούν το ίδιο μέγεθος”, είπε.

Όσον αφορά τα κρυμμένα μηνύματα στη συλλογή, η τραγουδίστρια και ηθοποιός λέει ότι είναι κάτι που ελπίζει να συμπεριλάβει σε μελλοντικά σχέδια.

“Το νόημα του μηνύματος είναι ότι αν το μυαλό σας αισθάνεται ισχυρό και το σώμα σας αισθάνεται ισχυρό και νιώθετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα, αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα. Απλώς θέλω να το νοιώθουν οι άνθρωποι” πρόσθεσε η Σελίνα Γκόμεζ.

Μπορεί να είναι μία από τις προσωπικότητες στο Instagram με τους περισσότερους ακόλουθους, όμως η Γκόμεζ εξηγεί ότι και η ίδια γίνεται μερικές φορές ανασφαλής.

Στόχος, όπως εξήγησε, της συνεργασίας με το brand αθλητικών ρούχων για μία συλλογή ήταν να επιτρέψει στις γυναίκες να αισθάνονται άνετα με οτιδήποτε φορούν.

“Γίνομαι μερικές φορές ανασφαλής, περνάω παράξενα σκαμπανεβάσματα, αλλά γενικά θέλω απλά οι άνθρωποι να φορούν ό, τι τους κάνει να αισθάνεται άνετα” είπε η Σελίνα Γκόμεζ.

Ο Στίβι Γουόντερ ανακοίνωσε σχέδια βοήθειας στους πυρποπλήκτους της Καλιφόρνια

30/11/2018 09:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: