Μαφιόζικη εκτέλεση με δύο σφαίρες στο κεφάλι στην Αγία Νάπα: Θύμα 33χρονος με εμπλοκή σε ναρκωτικά




Αλλοδαπός 33 χρόνων, με γαλλικό διαβατήριο εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα νεκρός από πυρά αγνώστων, στο δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22.15 χθες βράδυ μια γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και ανέφερε ότι στο δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου, ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας με κατεύθυνση το Παραλίμνι, υπήρχε ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να είχε εμπλακεί σε δυστύχημα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν το όχημα, με τη μηχανή και τα φώτα του αναμμένα ενώ ο οδηγός δεν βρισκόταν σ` αυτό. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν σπασμένο από πυροβολισμό με μια σφαίρα να είναι καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Ύστερα από έρευνες στη γύρω περιοχή η Αστυνομία εντόπισε γύρω στις 23.50 χθες βράδυ, μέσα σε άλσος από ακακίες στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου και σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από το χώρο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, ένα νεκρό ο οποίος έφερε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας αναγνωρίστηκε και διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι 33 χρόνων, αλλοδαπός με γαλλικό διαβατήριο, διέμενε στην Αγία Νάπα και ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Στη περιοχή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της ηγεσίας της Αστυνομίας ενώ οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή.

Η περιοχή όπου διαπράχθηκε ο φόνος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα μετά τον πρώτο πυροβολισμό βγήκε από το αυτοκίνητο του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Η Αστυνομία φρουρεί και το διαμέρισμα του νεκρού που βρίσκεται στην Αγία Νάπα και με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να αρχίσουν έρευνες.

ΚΥΠΕ
02/11/2018 06:42

Απόλυτα επιτυχείς οι χερσαίες και εναέριες ασκήσεις Κύπρου και Ισραήλ: Μήνυμα για κάθε “ενδιαφερόμενο”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: