Ικανοποιημένος ο Καλογήρου για τις ενέργειες του Εφετείου ώστε να “τρέξει” η δίκη της Χ.Α.




Την ικανοποίησή του εκφράζει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου για τις ενέργειες του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Αθηνών, με το οποίο βρίσκεται σε θεσμική συνεργασία, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και να επιταχυνθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα δεσμεύεται στη συνέχιση λήψης των αναγκαίων πρωτοβουλιών εντός του πλαισίου των δικών του αρμοδιοτήτων.

Το δικαστήριο το οποίο έχει ως κύριο τόπο διεξαγωγής της δίκης την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου Αθηνών, ανακοίνωσε ήδη την αύξηση των συνεδριάσεων σε 14 για τον μήνα Νοέμβριο και 12 για τον Δεκέμβριο, ενώ αναμένεται να αυξηθούν έτι περαιτέρω τον προσεχή Ιανουάριο.

Ακόμη, σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου, αναφέρεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου έχει ήδη δημόσια δηλώσει, αναφορικά με τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής, «πως μετά την αξιοποίηση της δυνατότητας συνεδριάσεων στο Εφετείο της Αθήνας, σταθερά αναζητούνται περιθώρια περαιτέρω συμβολής της διοίκησης στην επιτάχυνση της δίκης με τήρηση των προβλεπόμενων νόμιμων διαδικασιών».

07/11/2018 18:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ικανοποίηση της Πολιτικής Αγωγής για τις εξαγγελίες περί επιτάχυνσης τη δίκης της Χρυσής Αυγής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: