Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη (Δ) συνομιλεί με τον Γιώργο Μπαλάφα (Α) σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής , Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας

Ηχηρή απάντηση στην καχυποψία το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον Κωστόπουλο, είπε η Γεροβασίλη

Κρίσιμο στοιχείο προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως στη διαλεύκανση του τραγικού θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, χαρακτηρίζει το πόρισμα των ιατροδικαστών, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως δηλώνει εξάλλου η Όλγα Γεροβασίλη, το επιστημονικό πόρισμα των ιατροδικαστών δίνει τις πρώτες ηχηρές απαντήσεις, τόσο στην καχυποψία περί συγκάλυψης, όσο και στη μισαλλοδοξία και στην προσπάθεια διαπόμπευσης ενός ανθρώπου που δεν ζει πια.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

“Το επιστημονικό πόρισμα των ιατροδικαστών αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στην έρευνα για να διαλευκανθεί ο τραγικός θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου.

Είναι κρίσιμο στοιχείο στην προσπάθεια να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, δίνοντας τις πρώτες ηχηρές απαντήσεις, τόσο στην καχυποψία περί συγκάλυψης, όσο και στη μισαλλοδοξία και στην προσπάθεια διαπόμπευσης ενός ανθρώπου που δεν ζει πια.

Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί”.

Εισαγγελική έρευνα για ανάρτηση ναζιστικού συμβόλου από οπαδούς στον αγώνα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ


20/11/2018 18:18
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Be the first to comment on "Ηχηρή απάντηση στην καχυποψία το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον Κωστόπουλο, είπε η Γεροβασίλη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*