Η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής στηρίζει τις κινητοποιήσεις των μαθητών για τη Μακεδονία




“Ομόφωνα η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής υποκλίνεται στο μεγαλείο της μαθητιώσας νεολαίας! Mακρυά από κόμματα και συμφέροντα!”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτρης Φιλιππίδης και ο γενικός γραμματέας Νίκος Κομνηνός.

Η ανακοίνωση σημειώνει και τα εξής:

Ομόφωνα εμείς οι Μακεδόνες των ΗΠΑ στηρίζουμε τις αδέσμευτες και ακομμάτιστες κινητοποιήσεις των μαθητών της πατρίδας μας! Η στάση των νέων όλης της χώρας αποδεικνύει ότι η Ελλάδα αντέχει και η Ελλάδα αγωνίζεται, ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, έχοντας στην πρώτη γραμμή του αγώνα τα ίδια τα παιδιά μας!

Καταγγέλουμε κάθε προσπάθεια σπίλωσης των κινητοποιήσεων, καταδικάζουμε την αντιδημοκρατική και αρρωστημένη στάση μέρους του πολιτικού κόσμου και των ΜΜΕ, που εκτοξεύουν λάσπη προς την νεολαία της χώρας!

 Η λάσπη του παρακράτους δεν λερώνει τους τίμιους αγωνιστές! Απλά υπενθυμίζει ποιος μηχανισμός είναι πίσω από την Συμφωνία των Πρεσπών και ποιοι με αγωνία προωθούν το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

­

Εμείς παλευουμε για τα παιδιά μας και ήρθαν τα παιδιά μας να παλέψουν για την ιερή πατρίδα μας ! Μην φοβάστε, νέοι της Ελλάδος! Ολοι γονατίζουμε στον αυθόρμητο αγώνα σας και τα ιδανικά σας! Σας ευχαριστούμε!

Ίτε, παίδες Ελλήνων ελευθερούτε πατρίδα!

Το μακρύ χέρι του Ερντογάν απειλεί το Φανάρι και φιμώνει την Ομογένεια της Αμερικής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: