Δεν έγινε χρήση ναρκωτικών από τον Ζακ Κωστόπουλο: “Καθαρές” οι τοξικολογικές




«Καθαρές» είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει σήμερα ο ηλεκτρονικός Τύπος στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις δείχνουν αρνητικά αποτελέσματα και στις πέντε κατηγορίες ναρκωτικών ουσιών, ενώ είναι θετικές μόνο για την κατηγορία των οργανικών φαρμάκων με ουσία η οποία εντοπίζεται ακόμη και σε κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επιπλέον, στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου εντοπίστηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ.

Σημειώνεται ότι ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε στις 21 Σεπτεμβρίου κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες στο κέντρο της Αθήνας. Η υπόθεσή του συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς ο Κωστόπουλος, όπως αποδεικνύουν βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, λιντσαρίστηκε από τουλάχιστον δύο άτομα, όταν, υπό άγνωστες συνθήκες, βρέθηκε εντός ενός κοσμηματοπωλείου στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας.

Για την υπόθεση έχουν ασκηθεί διώξεις κατά δύο ιδιοκτητών καταστημάτων στην περιοχή ενώ εκκρεμεί ΕΔΕ της αστυνομίας για τον ρόλο που διαδραμάτισαν στο περιστατικό οι αστυνομικοί που κλήθησαν στο περιστατικό. Ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν ακτιβιστής κοινωνικών δικαιωμάτων.

Η αστυνομία έκανε τη δουλειά της με σεβασμό στο κράτος δικαίου, λέει η Παπακώστα για τα επεισόδια

ΚΥΠΕ/Αδάμος Ζαχαριάδης
Ελλάδα/Αθήνα
19/11/2018 14:06

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: