Χωρίς τους διεθνείς και τον τραυματία Κίτσιου θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη ο ΠΑΟΚ




Χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχει στο δυναμικό του (λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Nations League) και με πρόβλημα με τον Στέλιο Κίτσιου, άρχισε σήμερα ο ΠΑΟΚ τη σύντομη προετοιμασία του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου (4η φάση, 2η αγωνιστική, 4ος όμιλος) που έχει να δώσει την Τετάρτη (14/11, 15.00) στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Σε αυτό το παιχνίδι ο «Δικέφαλος» προσδοκά να κατακτήσει το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να «σφραγίσει» ουσιαστικά την πρόκρισή του στους «16» της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.

Το θέμα με τον Κίτσιου προέκυψε στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (11/11) στην Τούμπα, για τη 10η αγωνιστική της Super League, καθώς στη διάρκειά της ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε χτύπημα στη γάμπα. Ο ακραίος αμυντικός των «ασπρόμαυρων» έκανε σήμερα θεραπεία και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου στην αυριανή, πρωινή προπόνηση που θα κάνουν οι Θεσσαλονικείς στην έδρα τους, την τελευταία πριν το ματς στο Παγκρήτιο.

Με την ολοκλήρωση της «μάχης» με τον Εργοτέλη ο ΠΑΟΚ θα μπει σε διαδικασία ξεκούρασης για μια εβδομάδα, προκειμένου να πάρουν τα στελέχη του την απαιτούμενη τόνωση εν όψει του νέου γύρου συνεχών αγώνων που έχει η ομάδα και θα διαρκέσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι αιωνίων: Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

12/11/2018 16:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: